Normoponderol rezultate. Normoponderol, comprimate


January 23, edited M-am razgandit :doh:. Acum 11 zile am inceput sa iau niste pastile chinezesti numite Slimming Daidaihua, cu extract de portocala amara. Au fost recomandate de cineva care se pricepe si care le luase in prealabil.

A slabit cineva cu NORMOPONDEROL V? ce rezultate, sau ce pastile pentru slabit au efect?

Cred ca am slabit vreo 5 kile n-am cantar, dar e vizibilfara dieta sau exercitii fizice munca mea presupune statul la PC, cu curul pe scaun, exact cum spuneam in mesajul de mai sus. Efecte secundare specifice multor pastile de slabit nu sunt, de genul mult temutului efect laxativ al unor pastile din plante. Atat ca sunt contrainidcate persoanelor care au probleme ce inima sau tesiune mare eu nu mai pot consuma nimic care sa contina cofeina, pentru ca am incercat si n-a fost placut deloc.

Poate aparea si un efect de deshidratare, de aceea in primele zile mai ales trebuie sa ai grija sa bei lichide tot normoponderol rezultate.

normoponderol rezultate

Dar asta mi se pare o nimica toata avand normoponderol rezultate vedere rezultatele. Nu scrie pe ele ca ar contine amfetamina, dar intr-adevar am energie tot timpul, am redus orele de somn si dau mai mult randament la lucru.

normoponderol rezultate

Faza e ca cine le ia trebuie sa-si aduca aminte sa mai si manance din cand in cand, pentru ca senzatia de foame dispare aproape complet dupa o vreme si pofta de mancare e egala cu zero. E chiar ciudat; nu te doare stomacul, nu-ti ghiortaie matele, n-ai nici o treaba. Mie-mi trebuie o munca de autoconvingere de cateva ore sa mananc ceva, chiar daca ultima masa a fost o salata in urma cu 24 de ore.

normoponderol rezultate

Ma deranjez sa fac asta numai cand imi scade brusc puterea de concentrare, ceea ce cred ca deja e un semn de anemie. Dar parte buna e ca daca e omul mai sanatos la cap decat normoponderol rezultate si nu neglijaza aspectul asta, n-ar trebui sa aiba absolut nici o problema :doh:.

Normoponderol – te ajută la detoxifierea organismului și pierderea în greutate

Sa faci foamea fara sa iei pastile care taie apetitul mi se pare imposibil poate doar daca suferi de anorexie. Apropo, scrie pe prospect ca nu se pot lua impreuna cu alte medicamente.

Eu am luat de cateva ori vitamine din motivele descrise mai sus; presupun ca vitaminele sunt doar un supliment alimentar si nu contravin indicatiei respective, nu?