Condilom perlat


snap detox pareri cum să recunoaștem verucile genitale

Condiloame aparute prima data dupa 6 ani de la infestare? Este posibil Condiloame aparute prima data dupa 6 ani de la infestare?

Este posibil Intrebare postata de membru cu 9 ani in urma - 3 raspunsuri MExista raspuns de la medic Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: HPV Condiloma acuminata Am fost diagnosticata cu condilome vegetatii veneriene inurma cu 10 ani. La momentul acla au fost tratate prin cauterizare.

cancerul gatului simptome hpv warts lifespan

De atunci nu a mai aparut nmiccel putin de ipul celor avute atunci marila toate controalele ulerioare si testele panicolau nu a mai aparut nimic singurele probleme semnalate cateodata fiind candidoza Sunt cu sotul meu de 5 -6 ani, el nu a prezentat in aceasta perioada nici o bubita condilomin urma cu o luna s-a plans de mancarime si ulterior i-au aparut niste ulflaturi bubite rotunde cam la nr.

Condilom perlat posibil ca dupa atata timp condilom perlat fie ceva legat de aceea problema de acum 10 ani, care se manifesta la el pentru prima data acum, desi suntem de 6 ani impreuna, iar alte relatii nu a mai avut nici unul din noi.

Sau este posibil sa fie o alta infectie care sa profuca aceste bubite. Eventual dusuri facute in urma actului sexual cu jhet in interior sa fi declansat candida, acesta are cumva condilom perlat manifestari si aparitia unor bubite?

anemia y desnutricion oxiuros babycenter

La examen de secretii vaginale stiu ca nu apare infectia cu hpv-condiloame sau un examenbebes -papanicolau decat daca au ajuns la cool eu le-am avut negative.

Era o prob din trecut.

cancer visceral simptome îndepărtarea rapidă a condiloamelor