Minunino sirop


minunino sirop

Descriere Sirop pentru creștere, Minunino, ml, Medimow [] Minunino sirop pentru creștere, ml, se recomandă pentru pentru creșterea și minunino sirop normală a minunino sirop și a dinților la copii, în perioada de creștere, prin suplimentarea dietei cu calciu, fosfor, vitamina D3 și vitamina K. Calciul - este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților. De asemenea, calciul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular, la o neurotransmisie normală și la procesul de diviziune și de diferențiere celulară.

Fosforul - este necesar pentru creșterea și dezvoltarea normală oaselor la copii. Împreună cu calciu, el asigură energia și vigoarea organismului și ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși.

minunino sirop

Vitamina D - contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și a fosforului în organism și menține nivelurile normale de calciu în sânge. Este implicată în diviziunea celulară, contribuie la funcționarea normală a sistemului minunino sirop și ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși.

Vitamina K - este esențială în formarea și refacerea oaselor, ajută la o menținerea sănătății lor.

minunino sirop

Se recomandă copiilor peste 3 ani. Prezentare: ml Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate.

Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. Produse similare.

Coughend Sirop - Reclama