Frotii condiloame


frotii condiloame papilloma boron

Vă rog ajutor pentru interpretarea testului Papanicolau? Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Boli cu transmitere sexuala GeorgianaAaa Buna ziua, Va rog daca se poate sa primesc un raspuns de la un medic sau cineva specializat în domeniu pentru problema mea.

frotii condiloame papilloma virus positivo e colposcopia

Acum saptamani mi au apărut în zona vaginului si spre anus niste coșuri, dar am crezut ca este o iritatie sau fire pe sub piele. Acum 2 saptamani am fost la epilat cu ceara iar cosmeticiana mea mi a atras atenția că nu sunt coșuri ci ar fi niste negi, care ar aparea din cauza virusului HPV si mi a recomandat o imediată vizita la ginecolog.

La o saptamana am fost la un consult iar doamna doctor ginecolog mi a confirmat temerile si mi a condiloame din micoplasma că sunt condiloame, cu diagnostic de condilomatoza perineala.

frotii condiloame can non cancerous hpv become cancerous

Frotii condiloame făcut si ecografie care a fost in limite normale. Dar mi a sugerat cauterizare pt acele condiloame direct fara a încerca inainte un tratament medicamentos sau sa stim sigur ca sunt condiloame.

HPV (Papilomavirusul uman) | anaairporthotel.ro

Doar la simpla privire a lor. In afara de faptul ca o astfel de intervenție este foarte costisitoare ron-se face cu anestezie totala din cate am citit nu garantează că nu vor frotii condiloame alți negi.

Dr Erna Stoian despre bolile cu transmitere sexuala, A7TV

Astăzi am primit rezultatul de la Papanicolau : Frotiu cu celularitate scuamoasa la limita pentru interpretare; sunt prezente celule endocervicale normale.

Diagnostic ; Frotiu negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.

frotii condiloame viral papillomas

Din ce inteleg eu fara cunoștințe medicale acest test a iesit ok, dar altfel cum se explica negii? Este posibil sa fie problema dermatologica? Sau se poate daca testul Papanicolau a iesit bine, să am virusul Hpv, atata timp cât nu este nicio modificare in aceasta analiza de tipul asta?

frotii condiloame tratamentul viermilor la copii sub 2 ani

Iar recomandarea dp buletinul de analize este repeta examen citologic anual? Luni o sa ma duc la doamna doctor pt interpretarea acestei analize, dar repet nu as dori sa fac cauterizarea condiloamelor daca asta sunt intr-adevar! Vă mulțumesc anticipat si sper sa ma puteti ajuta!

frotii condiloame intervento papilloma all ugola