Diaree chimioterapie


Diareea Ce este Diareea?

papiloame condiloame cum se tratează

Diareea apare atunci cand aveti scaune moi sau lichide de trei sau de mai multe ori pe zi, care pot sau nu sa produca disconfort sau dureri in abdomen sau rect. Pacientii cu cancer al tractului gastrointestinal, inclusiv stomacul, colonul, rectul, au diaree adesea.

Chiar dacă nu a fost îndeplinită semnificația statistică a țintei primare de eficacitate de scădere a incidenței diareei de grad 3 și 4, incidența tuturor gradelor de diaree a scăzut.

In plus, diareea poate fi un efect secundar al cancerului sau al chimioterapiei. Alte cauze obisnuite ale diareei la pacientii cu cancer includ infectii bacteriene si virale, anxietate si suplimente nutritive lichide, care contin cantitati mari de vitamine, minerale, zahar si electroliti.

Pacienti cu constipatie pot si ei suferi de scurgeri de scaun moale.

reteta de curatare a parazitului tibetan

Deoarece diareea poate provoca multe probleme, inclusiv pierderea lichidelor din corp deshidratareapierderea unor substante nutritive importante, scaderi in greutate si diaree chimioterapie, ea nu trebuie ignorata sau lasata netratata. Ce pot face pentru a preveni diareea?

diagrama de medicamente pentru viermi

Cresteti cantitatea de lichide ingurgitate. Incercati sa beti 3 litri de lichide pe zi, cu conditia ca medicul sau asistenta sa nu va interzica acest lucru. Aceasta va va ajuta sa preveniti deshidratarea si malnutritia, care sunt rezultatul diareei.

gatos con oxiuros

Folositi apa si sapun si stergeti cu un prosop moale. Foarte eficiente sunt unguentele grase, disponibile fara reteta. Deoarece nu trebuie sa luati medicamente fara prescriptie in timp ce sunteti sub chimioterapie, cu exceptia cazurilor in care va este permis de catre medic, NU folositi medicamente anti-diareice pana nu vorbiti cu medicul.

băuturi de detoxifiere pentru colon se curăță

Daca dupa ce ati urmat aceste indicatii diareea sau senzatia de disconfort mai continua, contactati medicul sau asistenta pentru a va recomanda ce aveti de facut in continuare. Cand sa chem medicul?

condiloamele bărbatului dispar

Diareea nu trebuie ignorata, deoarece are ca rezultat pierdere de lichide si hrana si poate crea disconfort. Cea mai buna metoda este prevenirea diareei. Daca diareea continua, ar trebui sa anuntati medical sau asistenta pentru instructiuni suplimentare. Daca aveti alte intrebari despre diaree sau aveti diaree chimioterapie de informatii si indicatii suplimentare, intrebati medical sau asistenta.