Citonat prospect. Citonat - Dacia Plant , comprimate (Cancer) - alexandrudiaconescu.ro


citonat prospect wart on foot very painful

Citonat contribuie la funcţionarea normală a procesului de diviziune celulară. Citonat Contribuie citonat prospect funcţionarea normală a sistemului imunitar, prin normalizarea secreţiei de: interferon, factor de necroză tumorală TNF-αinterleukine 1,2,8, limfocite B, celule NK natural killercelule T supresoare şi macrofage protejarea organismului împotriva efectelor radiaţiilor buna funcţionare a hematopoezei îmbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii Boli autoimune, transplant de organe, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Citonat, comprimate, Dacia Plant : Farmacia Tei online

Mod de administrare: Adultii În prima săptămână se administrează câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu de minute înaintea mesei. Din a doua săptămână, se administrează câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu de minute înaintea mesei.

citonat prospect suc detoxifiere

Persoanele cu greutate corporală peste 80 kg pot creşte citonat prospect până la 8 comprimate pe zi câte 2 comprimate de 4 ori pe zi. Tinerii între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu de minute înaintea mesei. Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.

citonat prospect cancer neuroendocrino cie 10

Se recomandă utilizarea în cure succesive, de 3 luni, cu o lună pauză între ele. Rezultatele administrarii difera de la o persoana la alta in functie de varsta si starea condiloame cât durează tratamentul sanatate.

citonat prospect medicamentul viermilor se dizolvă

Nu renuntati la tratamentul medicamentos prescris decat cu acordul medicului curant. Produse similare.

citonat prospect human papillomavirus laryngeal cancer