Ceai ginofem. Alevia Ceai Ginofem, Alevia, 50 gr


ceai ginofem condilom pe testicul

Ceai Ginofem 50 g Alevia Descriere: Ajută la funcţionarea normală a ciclului menstrual Susţine capacitatea de rezistenţă la stres a organismului Susţine relaxarea întregului organism Crește rezistenţa organismului la factorii nocivi Efect cicatrizant, dezinfectant. Mod de preparare si utilizare: Intern: Infuzie 1 linguriţă de plante la ml apă clocotită, se acoperă și se lasă 5 - 7 minute.

Extern: peste 2 linguriţe de plante se toarnă 1l apă clocotită, se lasă 10 - 15 minute acoperit.

ceai ginofem inverted papilloma pathology outlines

Intern: 1 - 2 căni cu ceai pe zi. Extern: se fac băi locale și spălături o data ceai ginofem zi.

ceai ginofem vaselina derivata din viermi

Durata curei este de 7 - 10 zile, sau conform recomandării medicului specialist. Atenţie A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare ceai ginofem înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos.

ceai ginofem oxiuros bebes sintomas

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.

ceai ginofem cancer de piele operat

Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul. Contraindicat în timpul menstruaţiei și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Condiţii de păstrare La loc uscat, ferit de lumină și căldură.

ceai ginofem wart under foot

A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj.