Arkopharma détox


Arkopharma intensifică ajutorul pentru pierderea în greutate cu Lipobiotic Detox Laboratoarele farmaceutice prezintă o formulă bazată pe probiotice, extracte din frunze de anghinare și guarana care ajută la detoxifierea sistemului digestiv și a metabolismului grăsimilor. Odată cu creșterea datelor privind supraponderalitatea și obezitatea și plasarea Spaniei pe a doua poziție în Europa în ceea ce privește numărul persoanelor supraponderale, Arkopharma a prezentat Lipobiotic Detox, un supliment alimentar bazat pe tulpini microbiotice selectate și extracte de plante care ajută la detoxifierea și metabolismul grăsimilor și, în consecință, controlul greutății.

otet de cidru de mere pentru viermi

Diverse studii au confirmat faptul că flora intestinală este legată de greutatea corporală prin formarea acizilor grași cu lanț scurt SCFAîn special acid acetic acetatacid propionic propionat și acid butrinic butirat. Din acest motiv, Arkopharma a pregătit o formulă concentrată cu complexul lipobiotic probiotice combinat cu extract de frunze de anghinare Cynara scolymus L. Un recipient conține 7 doze unitare în sticle inovatoare care, datorită capacului său protector, permite o eliberare instantanee a arkopharma détox microbiotice în soluția de ingrediente active din plante, în momentul preluării.

dacă există condiloame pot să fac

Este arkopharma détox să însoțiți o dietă echilibrată și sănătoasă cu Lipobiótic timp de câteva săptămâni și să o completați în continuare cu alte formule precum Arkofluido de Alchofas sau capsule. După 35 de ani de experiență, Arkopharma reafirmă și demonstrează cu Lipobiotic Detox angajamentul și voința sa față de inovație în domeniul medicinei și suplimentelor alimentare.

ceai verde tpu