Agent antitumoral


  • Șef lucrări dr.
  • Tratamentul paraziților din kursk

În țările străine, a fost introdusă pe piață ca agent anticancer în anii Mangiférine a été isolé à partir des feuilles de Mangifera indica L. Montrant l'effet antioxydant, antiviral, et anticancéreux. Mangiferin a fost izolat din frunzele de Mangifera indica L.

Arătând efect antioxidant, antiviral și anticancer. IntronA est utilisé pour maintenir les effets anticancéreux chez les patients ayant répondu à un traitement de chimiothérapie précédent, lymphome folliculaire un cancer du tissu lymphatique.

prevenirea pastilelor de vierme pentru copii cum se pot manifesta condiloamele la bărbați

IntronA se administrează pentru menţinerea efectelor anticancerigene la pacienţii care au răspuns tratamentelor anterioare cu medicamente anticancerigene, limfomul folicular cancerul ganglionilor limfatici. L'Institut des matériaux médicaux de Shanghai a mis au point un nouveau mécanisme anticancéreux grâce à de nombreuses expériences, à savoir la théorie de la télomérase. Institutul Shanghai de Materia Medica a dezvoltat un nou mecanism anticancer printr-o mulțime de experimente, adică teoria telomerazei.

L'effet anticancéreux du thé vert et de l'EGCG fait l'objet de recherches précoces et a encouragé des données in vitro, des modèles animaux et des études chez l'homme.

antitumoral - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context

Efectul anticancer al ceaiului verde si EGCG este centrul cercetarilor timpurii si a incurajat datele din agent antitumoral vitro, modelele animale si studiile la om. La poudre de vitamine B17 a été isolée pour la première fois en et a été utilisée comme agent anticancéreux en Russie dès le début. On croit que le laetrile soulage la douleur du cancer. Pudra de vitamina B17 a fost izolată pentru prima dată în și a fost utilizată ca agent anticancer în Rusia încă de la început. Se crede că laetrilul ameliorează durerea de cancer.

Le principe actif de Yondelis, la agent antitumoral, est un anticancéreux. Substanţa activă conţinută de Yondelis, trabectedinul, este o substanţă anticanceroasă.

Traducere "Antitumoral" în engleză Agent antitumoral

Effet anticancéreux: inhibition de la topo-isomérase II. Efect antitumoral : inhibarea topoizomerazei II. Genasense devait être utilisé en association avec la dacarbazine autre anticancéreux. Genasense urma să fie utilizat în combinaţie cu dacarbazin un alt medicament anticanceros.

Le principe actif de Genasense, l'oblimersen, est un anticancéreux.

  1. anticancéreux - Traducere în română - exemple în franceză | Reverso Context
  2. Tratament natural curatarea colonului
  3. Remediu parazit cu pene
  4. Resveratrolul, posibil aliat în terapia antitumorală - Revista Galenus

Substanţa activă din Genasense, oblimersen, este un medicament antineoplasic. Soixante-deux de ces patients ont également reçu de l'interféron-gamma autre anticancéreux. Şaizeci şi doi dintre pacienţi au primit de asemenea interferon gamma un alt medicament împotriva cancerului.

Savene est un agent détoxifiant pour traitement anticancéreux.

Surse naturale de resveratrol

Savene este un agent detoxifiant al tratamentului anticanceros. L'objectif d'un traitement anticancéreux comme la radiothérapie ou la chimiothérapie est de détruire les cellules cancéreuses. Scopul tratamentului canceruluiprecum radioterapia şi chimioterapia este de a distruge celulele canceroase.

Agent antitumoral Șef lucrări dr. Utilizarea clinică a medicamentelor antitumorale determină şi apariţia unor efecte nedorite.

Faites attention Busilvex est un anticancéreux puissant qui provoque une diminution importante des cellules sanguines. Busilvex este un medicament citotoxic puternic, care are drept rezultat scăderea accentuată agent antitumoral numărului de agent antitumoral ale sângelui.

Naringenin a l'effet anticancéreux, peut tuer diverses cellules cancéreuses.

hpv virus mann impfung papillomaviridae viralzone

Naringenin are efectul anticancerospoate ucide diferite celule canceroase. En raison de ses fonctions, avec d'autres antioxydants, a un effet anticancéreux.

Datorită funcțiilor sale, împreună cu alți antioxidanți, are efect anti-cancer. Cela a un effet anticancéreux, évite le cancer à nouveau.

Introducere

Are efect asupra canceruluievită din nou cancerul. Il semble également avoir un potentiel en tant qu'agent anticancéreux.

warts skin feet condiloame în forumul uretrei

De asemenea, pare să aibă potențial ca agent anticancerigen. Ronnie bossait sur des traitements anticancéreux prometteurs. Ronnie lucra la niște tratamente promițãtoare ale cancerului.

prepararea parazitului pinworm clinica de tratament pentru condilom

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

cum sunt viermi excretați intraductal papilloma hyperplasia

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

Șef lucrări dr. Utilizarea clinică a medicamentelor antitumorale determină şi apariţia unor efecte nedorite. În acest context descoperirea unor noi agenţi antitumorali, sau a unor substanţe care pot fi utilizate ca adjuvanţi constituie o prioritate. Resveratrolul este o fitoalexină care se găseşte în special în coaja fructelor de culoare închisă.

Propune un mijloace pentru tratamentul viermilor la copii.